Cindy Blanker Creatief in Business & Edutainment

Cindy Blanker "Creatief Ondernemer in de Educatainment"

OPRICHTER & CEO VAN CINCOACHES IS KLAAR OM TE INSPIREREN!

Als bedenker van Cincoaches heeft Cindy Blanker een levenslange staat van dienst op het gebied van creativiteit en meer dan 2 decennia zakelijke ervaring.

Ze ziet zichzelf als de Creatieve Ondernemer, Educator en Entertainer die graag het leven van mensen wil verbeteren of leuker wil maken. Haar expertises zijn; Creatieve online marketing, entertainment en het creëren van bedrijven, producten en concepten. Ze runt meerdere bedrijven, doet vrijwilligerswerk, werkt met partners en zorgt voor haar gezin van 7. Altijd druk maar nooit verveeld Cindy is een van de meest positieve en optimistische mensen die je kunt vinden.

Het idee achter Cincoaches werd in 2011 bedacht door Cindy Blanker, maar het kostte vele jaren om de uitdagingen van het leven te overwinnen. Maar zoals ze altijd zegt, doe het gewoon, en dat heeft ze uiteindelijk toch gedaan. Haar doel is om deze community te laten groeien totdat coaching voor iedereen de nieuwe norm wordt. Maak je klaar voor een hele nieuwe reis en wordt Cincoaches-lid door je hieronder aan te melden. Wil je meer weten over deze creatieve dame, ga dan naar haar website: www.cindyblanker.nl

Meld je HIER aan om Silver of Gold member te worden van CinCoaChes.

Bekijk of koop hieronder de producten en diensten die Cindy Blanker heeft ontwikkeld.

Screenshot 2021-10-10 133923png

Screenshot 2021-08-22 101131png